Europa League

Napoletanii dau asigurări că steliştii nu vor avea de suferit în Italia: "Nu ne mai denigraţi oraşul!"

Articol de Augustin Roman  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Un consilier din Napoli dă asigurări că jucătorii şi suporterii roş-albaştrilor nu vor avea de suferit


Oficialii italieni cred că românii duc un război psihologic atunci cînd spun că Napoli este un oraş extrem de periculos. "Avem problemele noastre, dar Napoli a fost întotdeauna un oraş cald şi prietenos. Sînt sigur că şi fanii vor trata meciul cu calm şi nu vor răspunde provocărilor venite din partea românilor!", a spus Nicola Oddati, consilier cultural al oraşului din sudul Italiei.

Oddati a continuat: "Ar trebui să se vorbească mai mult despre meci, nu despre oraş. Peste tot sînt crime şi orori, dar în Napoli ele sînt accentuate intenţionat. Noi nu ne-am plîns de deplasarea fanilor noştri la Bucureşti, care s-au bucurat de frumuseţile specifice."

Şi un doctor român stabilit în Napoli îl confirmă pe consilierul italian: "Vorbim de un oraş superb. Eu n-am avut niciodată probleme aici. Şi fanii italieni au fost provocaţi la Bucureşti, nu înţeleg de ce se spune că acesta e un oraş violent".


4.000 de bilete au primit suporterii stelişti pentru meciul de pe San Paolo. Preţul unui tichet este de 20 de euro


"Se exagerează totul, aşa cum se exagerează şi atunci cînd li se transmite suporterilor englezi să nu vină la Bucureşti. Eu i-aş fi invitat pe români la meci: «Veniţi la Napoli pentru că e foarte bine!»"
Mircea Lucescu, antrenor Şahtior

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.