Liga 1

Mititelu a refuzat să meargă la cheful de final de an al oltenilor organizat de Piţurcă » Spărgătorul de petreceri

Articol de Bogdan Stamatoiu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Victor Piţurcă le-a dat elevilor săi vacanţă cu două zile mai devreme decît anunţase iniţial, renunţînd la antrenamentele de ieri şi de vineri.


Astfel, joi seara, antrenorul i-a chemat pe jucători în comuna Beharca, la 20 de kilometri de Craiova, unde fostul selecţioner a organizat o petrecere de final de an, în cadrul căreia s-a tăiat şi porcul.

"Avem ceva de sărbătorit şi nu ştiu eu?"
Nu a lipsit nimeni, fiind prezenţi atît cei din stafful tehnic, cît şi oficialii clubului. Singurul care nu a onorat invitaţia a fost patronul Adrian Mititelu, demonstrînd astfel că relaţiile dintre el şi Piţi s-au răcit în ultima perioadă.

"Pentru ce să mă duc?  În clasament stăm prost, cu banii şi mai rău!", le-a mărturisit finanţatorul apropiaţilor săi. Un alt motiv pentru care acesta a absentat a fost faptul că la petrecere au fost prezenţi şi oameni din Primăria Craiovei, inclusiv edilul-şef Dincă Marinică.


1,5 milioane de euro a cheltuit Mititelu cu Ştiinţa în această toamnă: toţi banii au fost împrumutaţi de la Piţurcă

"Atenţie la kilograme!"
Avînd în vedere că jucătorii vor avea o lună de vacanţă datorită faptului că ultima etapă din acest an a fost amînată, Victor Piţurcă e îngrijorat că elevii săi s-ar putea îngrăşa. Astfel, tehnicianul i-a avertizat pe aceştia că pentru orice kilogram în plus vor trebui să achite cîte 500 de euro, fiecare. De asemenea, Piţi le-a dat fotbaliştilor şi cîte un program individual de pregătire pentru ca să nu fie complet ieşiţi din formă la reunirea lotului.

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.