Campionate

Barca îşi asociază numele cu un cleric islamist: "Hitler a fost pedeapsa pentru evrei! Orice atac asupra SUA este justificat" :O

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Barcelona a semnat un contract-record de sponsorizare cu o fundaţie din Qatar care îi asigură un venit de 150 de milioane de euro în următorii 5 ani.

Acordul rezolvă o parte din problemele financiare ale grupării catalane, însă deschide o altă discuţie legată de oportunitatea asocierii cu organizaţia arabă. Jurnaliştii iberici au descoperit o legătură care ar putea stîrni un val imens de critici la adresa conducătorilor clubului azulgrana.

Astfel, Qatar Foundation, societate care se ocupă în principal cu acte de caritate şi burse acordate studenţilor de excepţie, are legături cu un cleric islamist. Yusuf Al-Qaradawi, 84 de ani, şi-a declarat în repetate rînduri aversiunea faţă de evrei şi a şocat comunitatea internaţională în momentul în care a spus că Hitler nu a fost altceva decît pedeapsa lui Dumnezeu pentru "această specie".

Mai mult, Al-Qaradawi, în numele căruia Qatar Foundation acordă burse anuale de studiu, a cerut uciderea femeilor israeliene însărcinate şi a găsit drept justificat orice atac împotriva Americii!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.