Liga 1

CFR a cîştigat bătălia cu Steaua şi Vaslui pentru Nicoară » "Eram muritor de foame!"

Articol de Valentin Şchiopu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Campionii au plătit 300.000 de euro pentru mijlocaşul care acum două sezoane evolua în liga treia


Viorel Nicoară (23 de ani), mijlocaşul stînga al Victoriei Brăneşti, a semnat ieri un contract pe 5 sezoane cu CFR. Clujenii au plătit 300.000 de euro pentru jucătorul remarcat de Ilie Stan pentru tehnica sa în regim de viteză. Nicoară a ţinut să-i mulţumească antrenorului care l-a adus la Brăneşti în urmă cu doi ani, din liga a treia, de la Rîmnicu-Sărat.

"N-am avut niciodată bani, am fost un copil amărît. Nu mi-a fost deloc uşor. Aceasta e crucea pe care mulţi fotbalişti români trebuie s-o ducă. Dacă te zbaţi şi crezi în tine, te vei ridica. Îi mulţumesc în primul rînd domnului Stan. El a crezut în mine cînd m-a luat de la Rîmnicu-Sărat, unde eram împrumutat de Urziceni. Eram un muritor de foame, iar dînsul mi-a oferit un salariu decent.", a povestit Nicoară.

Jucătorul de bandă e convins că se poate impune în Gruia: "Eu am un principiu de la care nu mă abat niciodată: dacă dai sută la sută la antrenamente, nu ai cum să nu joci. Îmi plăcea mult Deac, îmi place şi argentinianul Culio. Ştiu că jucăm pe acelaşi post, dar concurenţa e benefică".


"Mai auzisem de Steaua şi de Vaslui, la nivel de zvonuri, dar de CFR nu. Vin să dau totul la noul meu club"
Viorel Nicoară, mijlocaş stînga


20.000 de euro a plătit Victoria Brăneşti cînd l-a luat pe Nicoară de la Urziceni

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.