Liga 1

Şumudică: "Ilie Năstase se bagă ca musca-n lapte. Dă declaraţii ca să se afle în treabă"

marius sumudica

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Marius Şumudică susţine că nu îşi poate da seama de unde pînă unde fostul tenisman Ilie Năstase l-a atacat, făcîndu-l golan şi derbedeu.

"Înţeleg că ar fi auzit o declaraţie de-a mea în care spuneam că la meciul Napoli-Steaua eu ţin cu echipa italiană. Numai că eu nu am dat nicio declaraţie de trei zile şi nu am vorbit cu niciun ziarist despre acest meci. Asta ca să lămuresc problema declaraţiei la care făcea referire Năstase", a precizat Marius Şumudică.

"În privinţa jignirilor pe care mi le aduce, pot spune <Iartă-l, Doamne, pe acest fost mare sportiv care îmbătrîneşte urît>. Golanii şi derbedeii nu au serviciu, îşi neglijează copiii şi familia. Eu am grijă de ai mei, nu mi-am părăsit copiii, aşa cum au făcut alţii care acum se dau mari moralişti. Mai multe cred că nu are rost să vorbesc. La mulţi ani şi sănătate, tuturor!", a mai spus Şumudică.

Legat de situaţia de la Rapid, Şumudică s-a declarat preocupat. "Am un lot foarte valoros, dar trebuie să mai punem cîte ceva pentru un retur mai bun decît prima parte a campionatului. Ştiu că jucătorii mei se vor întoarce din vacanţă decişi să ne batem cu toată lumea pentru podium".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.