Europa League

Ce coşmar au trăit jurnaliştii români la Napoli :S

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 17 decembrie 2010

La 10 kilometri de impunătorul Vezuviu, dar în mijlocul vulcanului de pe San Paolo, jurnaliştii români au resimţit din plin atmosfera ostilă creată de unii dintre cei mai violenţi fani din Italia. Ziariştii români prezenţi la Napoli au trăit un adevărat coşmar. Aflaţi aproape de ultraşii napoletani, ei au fost în permanenţă înjuraţi, scuipaţi şi ameninţaţi cu bătaia. În momentul reuşitei lui Cavani, fanii lui Napoli au început să arunce cu diferite obiecte în jurnaliştii veniţi de la Bucureşti.

[AVEM CELE MAI BUNE ŞTIRI DE EUROPA LEAGUE. CLICK AICI]



Alte ştiri:
- Mihai Stoica, după meciul de la Napoli: "Ne-am recăpătat spiritul! Jucătorii au fost adevăraţi gladiatori. Îi felicit şi pe ei, şi pe antrenori".
- Steliştii sînt de ieri în vacanţă. Reunirea lotului este programată pentru 10 ianuarie, iar plecarea în primul stagiu de pregătire, 5 zile mai tîrziu.
- Helmuth Duckadam, preşedinte Steaua: "Poate e mai bine că nu ne-am calificat. Noi nu sîntem învăţaţi să jucăm în trei competiţii, acum ne putem concentra la meciurile din campionat şi cele din Cupă!".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.