Handbal

Ionela Stanca: "Mă despart de naţională pe podium!"

Articol de Marian Ursescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Pivotul României a jucat aseară ultimul meci pentru România. Şi-a anunţat retragerea din cauza problemelor de sănătate


Cel mai bun pivot la Mondialul din 2007, unul dintre cei mai buni din lume, Ionela a declarat că partida cu Danemarca, finala mică a Campionatului European, a fost ultimul meci în tricoul cu numărul 10 al "naţionalei".
"E dureros, mi se face pielea de găină cînd mă gîndesc, dar nu mai pot. Problemele de sănătate mă macină. O să mai joc doar la echipa de club, la Oltchim", a declarat Ionela. "Acum zece ani, la Euro 2000, am debutat în România şi am luat locul 4. Mă retrag după zece ani, un loc mai sus. Important e că plec de la echipa României de pe podium", a spus Ionela.

A dormit două nopţi în aeroport
Răzvan Stanca, soţul Ionelei, care joacă rugby în Franţa, a plecat de la Paris imediat ce a văzut că echipa României s-a calificat în semifinalele CE 2010. Din cauza vremii însă, a ajuns cu avionul la Amsterdam şi acolo a rămas blocat. "Două zile a dormit în aeroport, la Amsterdam. Nu a mai prins  semifinalele, dar a venit la finala mică. L-am simţit aproape, ştiu că mă iubeşte. Lui şi familiei mele, prietenilor, le dedic această medalie", a spus Ionela Stanca.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.