Campionate

Englezii iau în calcul pauza de iarnă. Fără meciuri de sărbători!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Afectaţi serios de valul de frig care a pus stapînire pe Marea Britanie, oficialii fotbalului din Regatul Unit se gîndesc serios să le dea pauză de iarnă jucătorilor. Nu mai puţin de opt meciuri din Premier League au fost amînate pînă acum din cauza ninsorii şi a terenurilor îngheţate.

Astfel din etapa a 18-a din Premier League s-au jucat doar meciurile Sunderland - Bolton, scor 1-0, şi Bleackburn - West Ham United, scor 1-1, celelalte partide, inclusiv marele derby Chelsea - Manchester United, fiind amânate pentru o dată ulterioară.  De altfel, pentru "diavolii roşii", acesta este cel de-al doilea meci amînat.

Un susţinător fervent al amînării campionatului este chiar Alex Ferguson, tehnicianul lui Manchester United. "Federaţia şi toţi ceilalţi trebuie să realizeze că sezonul englez este epuizant şi că de cele mai multe ori în decembrie se joacă opt sau nouă meciuri, pe cea mai rea vreme din an. Terenurile sunt grele, iar vremea din ce în ce mai nefavorabilă. Din cauza ritmului meciurilor şi a condiţiilor din timpul ierinii, în retur jucătorii se aleg cu tot felul de accidentări", a spus Ferguson.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.