Campionate

FOTO! David Beckham a izbucnit în lacrimi după ce a fost premiat de BBC

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 20 decembrie 2010

Fostul internaţional englez a fost premiat aseară de BBC pentru întreaga cariera şi nu a putut să-şi stăpînescă lacrimile atunci cînd a fost invitat pe scena să-şi ridice trofeul.

În vîrstă de 35 de ani, jucătorul britanic a ţinut să le mulţumească tuturor antrenorilor cu care a lucrat în lunga sa cariera de jucător, apoi a adăugat: "Un rol important l-au avut şi soţia şi copii mei, deci lor trebuie să le mulţumesc în primul rînd".

Tabloidul britanic The Sun scrie că David nu a fost singurul care a varsat lacrimi în timpul show-ului. Şi soţia superstarului de la LA Galaxy, Victoria, a plans minute bune, aplaunîndu-şi soţul.

Beckham a primit trofeul din mana unei alte legende a fotbalului britanic şi a lui Manchester United, Sir Bobby Charlton.

Ca profesionist, Beckham a jucat în 467 de partide, marcînd 88 de goluri pentru cele 5 formaţii la care a evoluat: Manchester United, Preston North End, Real Madrid, AC Milan şi LA Galaxy. La echipa naţionala a Angliei, Beckham a bifat 115 meciuri, înscriind de 17 ori.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.