Auto

Singurul român din F1: "Sezonul viitor vom fi decisivi"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Colin Kolles, pe numele său real Călin Colesnic, a reuşit să-şi facă un nume important în cea mai importantă întrecere pe patru roţi din lume. După un sezon 2010 nu foarte reuşit, timişoreanul a fost numit managerul echipei Hispania Racing Team şi are planuri mari pentru sezonul viitor.

Într-un interviu acordat site-ului oficial al Formulei 1, Kolles a spus că în 2011 echipa sa va avea un rol decisiv în stabilirea campionilor, atît la constructori cît si în clasamentul piloţilor. "Suntem o echipă tînără. Trebuie să team-ul şi să ne îmbunătăţim performanţele. Oricum, sezonul viitor vrem să ne bătem pentru primele puncte şi, de ce nu, să ne batem în fruntea clasamentului la unele curse".

Pînă atunci însă, Kolles trebuie să stabilească piloţii echipei pe care o conduce, iar şansele ca HRT să alinieze aceeaşi grila de start ca în 2010 sunt destul de mici, mai ales că cei patru piloţi folosiţi în sezonul trecut,  Karun Chandhok, Bruno Senna, Sakon Yamamoto şi Christian Klien, nu au strîns nici măcar un punct şi s-au situat mai mereu în coada clasamentului.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.