Liga 1

Gigi Becali nu vrea să-l lase pe Onofraş pe drumuri » Păstrat din milă!

Articol de Adrian Florea  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Marius Onofraş va fi păstrat în lot dacă nu va putea fi vîndut în străinătate, pentru că Becali nu vrea să-l lase pe drumuri.


Unul dintre jucătorii despre care s-a spus că va fi dat afară de la Steaua în această pauză competiţională are şanse să continue în Ghencea dintr-un motiv cu totul surprinzător. Marius Onofraş a venit împreună cu tot lotul Urziceni, la începutul lunii septembrie, dar din cauza faptului că a evoluat foarte puţin a fost pus la zid de patron şi apoi trecut pe lista neagră.

Totuşi, el ar putea să-şi găsească salvarea chiar în Gigi Becali. Acesta a spus în ce condiţii va rămîne Onofraş în Ghencea. "Conform regulamentului, nu mai are voie să joace în acest campionat la o altă echipă din Liga 1 în afară de Steaua şi Urziceni. Cum la Unirea nu se va mai întoarce, eu nu pot să-mi bat joc de băiat, să-l dau afară şi să-l las pe drumuri. Dacă nu va găsi o echipă în străinătate, va rămîne la noi în retur deoarece chiar mi-e milă de el", a declarat Gigi Becali.


"Kapetanos pleacă, deci Onofraş ne va fi de folos. Va fi al patrulea atacant alături de Bilaşco, Stancu şi Surdu. Dan Petrescu mi-a şi zis despre el că poate evolua doar ca al doilea vîrf, niciodată ca mijlocaş"
Gigi Becali



180 de minute a bifat Onofraş în tricoul Stelei, neavînd vreo realizare deosebită, gol sau pasă de gol, fiind de două ori avertizat cu cartonaş galben

4,67 e media notelor lui Onofraş la Steaua, fiind singurul fotbalist care are o medie sub 5 dintre toţi jucătorii rulaţi de gruparea din Ghencea în acest sezon


Abrudan, gaură de 300.000 de euro
Octavian Abrudan e unul dintre fotbaliştii de care Steaua se va despărţi cu siguranţă în această iarnă. Universitatea Cluj s-a interesat deja de el, însă fundaşul ar prefera să plece în străinătate. El a primit din partea Stelei o dezlegare cu ajutorul căreia se poate transfera la orice echipă care oferă 100.000 de euro. "L-am luat cu 300.000 de euro şi îl dau cu 100.000. Aşa fac eu afaceri de cîţiva ani, cumpăr scump şi vînd ieftin", a declarat Gigi Becali la GSP TV.

"Lăcătuş trebuie păstrat 5 ani!"
Dan Petrescu îl sfătuieşte pe Gigi Becali să-l ţină pe Lăcătuş la cîrma echipei o perioadă cît mai lungă de timp: "Gigi trebuie să aibă încredere în Marius şi să-l lase la echipă cinci sau şapte ani. Doar dacă are timp la dispoziţie un antrenor poate să arate ce ştie". Petrescu i-a atacat şi pe cei care au ţinut cu Napoli în meciul din Europa League: "Nu înţeleg de ce unii nu au ţinut cu Steaua la Napoli. Să vedem ce vor face acum, cînd nu vom mai avea echipă direct în Champions League!", a spus tehnicianul lui Kuban la DigiSport.

Urarea lui Dragomir pentru Gigi Becali
Preşedintele LPF i-a făcut o urare de sărbători patronului stelist. "Ce să-i urez eu lui Becali? Ăsta are de toate! I-aş ura să-şi facă echipă de Champions League, să aducă fotbalişti buni. Deocamdată nu are echipă de Liga Campionilor", a spus Dragomir la DigiSport.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.