Anchetele Gazetei

Bianca Drăguşanu l-a tachinat pe Adrian Cristea la Superlativele GSP: "Să-mi dedici premiul!"

Articol de Cătălin Gheorghiu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Bianca Drăguşanu şi Adrian Cristea au fost în centrul atenţiei la Gala Gazetei.



Chiar dacă a cîştigat doar un "Premiu de popularitate" la Gala Gazetei Sporturilor, Adrian Cristea a fost mai tot timpul în centrul atenţiei. Asta deoarece mijlocaşul Universităţii Cluj a venit însoţit de iubita sa, Bianca Drăguşanu. Cei doi au urmărit cu interes Gala şi au împărtăşit, în culise, momente de tandreţe, dar şi umoristice.

"Vezi că sînt toate camerele pe tine!", a atenţionat-o "Prinţul" pe iubita sa. "Normal, pentru că fac rating peste tot pe unde mă duc", a parat, cu zîmbetul pe buze, Bianca.

Gluma a fost stinsă cu un sărut de Cristea, apoi starleta TV şi-a început recitalul. "Ce premiu ia Adi?", s-a interesat ea. "Aaa, de popularitate! Auzi, Adi, deci să spui acolo că îi mulţumeşti iubitei tale pentru premiu! Fără mine nu luai nimic, ştii, nu?", s-a amuzat Bianca. "Bineînţeles, să vezi ce speech spumos voi avea!", a atenţionat-o Adrian pe iubita sa.

În momentul primirii premiului, "Prinţul" i-a dedicat Biancăi reuşita, dar a tachinat-o pe final, cînd a fost pus să aleagă între ea şi fotbal: "Ziua antrenamente şi fotbal, iar mai pe seară Bianca!". După ce şi-a reluat locul în platou, fostul fotbalist al lui Dinamo i-a oferit Biancăi tabloul primit din partea Gazetei: "Ia-l, pune-l pe perete, e al tău, datorită ţie l-am primit!".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.