Liga 1

Pantilimon, coleg cu Deac şi Raul? » Vînat de Schalke!

Articol de Marius Tuhuţ  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Costel Pantilimon e primul pe lista lui Felix Magath, care ţine să-l aducă pe "Gulliver" la Schalke 04, echipa ce l-a transferat în vară şi pe clujeanul Ciprian Deac.


Mai mult, tranzacţia s-ar putea perfecta în condiţii de urgenţă, imediat după ce titularul postului de portar la Schalke, Neuer, va semna cu Manchester. Negocierile dintre nemţi şi englezi sînt avansate, iar şefii "minerilor" caută febrili o soluţie.

Preţul pe care Timişoara îl solicită, 3 milioane de euro plus TVA, nu e unul imposibil pentru Schalke 04. Mai ales că pentru Neuer ar urma să încaseze nu mai puţin de 25 de milioane de euro, sumă vehiculată în Germania. Pantilimon a mai fost monitorizat de Arsenal, Inter Milano, Sunderland şi Juventus, iar LPF şi FRF l-au declarat, zilele trecute, portarul anului în România.


"Nu este echipă mai presus de Poli în România la ora actuală. Dacă ar fi să plec de la Timişoara, aş pleca doar afară. Mi-aş dori să joc la orice grupare de valoare şi cu putere din Europa"
Costel Pantilimon, portar Poli


120.000 de euro pe an cîştigă Pantilimon la Timişoara

1.440 de minute a apărat Panti în turul campionatului

9 prezenţe la echipa naţională a strîns "Gulliver"

3 milioane de euro este suma minimă de transfer pentru Pantilimon


Deac a costat tot 3 milioane
La Schalke evoluează din vară şi Ciprian Deac. Nemţii au plătit 3 milioane de euro CFR-ului pentru serviciile mijlocaşului de 24 de ani. Deac nu a convins încă în Germania, reuşind să bifeze pentru Schalke doar 46 de minute în Bundesliga şi 59 în Liga Campionilor. Jucătorul a acuzat însă modul de lucru complet diferit de cel din România şi a găsit înţelegere la Magath, care intenţionează să-i dea mai multe şanse în partea a doua a sezonului.

Contra la Sportul
Fostul antrenor al timişorenilor, Cosmin Contra, este dorit de Vasile Şiman pe banca tehnică a Sportului Studenţesc. "Guriţă" a confirmat discuţiile cu Şiman, dar nu s-a decis deocamdată dacă va accepta sau nu oferta. "Nu ştiu ce voi face. Acum sînt în vacanţă cu familia, vreau să mă liniştesc pentru că am avut o perioadă stresantă în ultimele luni şi apoi o să vad ce voi face pe mai departe", a spus Contra, care şi-ar putea continua la Sportul şi cariera de jucător.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.