Liga 1

Răduţă a uitat să joace fotbal, dar în cluburi e cel mai tare » Party nonstop

Articol de Cătălin Popescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Răduţă nu e deloc afectat că nu mai face parte din planurile lui Şumudică şi petrece zilnic în localurile de fiţe din Capitală


Decizia lui Marius Şumudică de a-l trimite pe Lucian Răduţă (22 de ani) să se pregătească la "satelit", formaţie ce evoluează în al treilea eşalon, nu l-a ambiţionat deloc pe tînărul atacant. Odată "scăpat" de grija primei echipe, vîrful nu s-a mai menajat deloc şi a început să colinde prin cluburi şi mai des decît o făcea înainte.

Şefii din Grant au aflat de viaţa extrasportivă a jucătorului şi de aceea încearcă să scape de el în această iarnă. "Noi urmărim ce fac jucătorii noştri şi, din păcate, am înţeles că el e mai mult decît în vacanţă în aceste zile", a comentat preşedintele Dinu Gheorghe. Cu toate acestea, preţul fixat în schimbul atacantului nu e deloc accesibil pentru formaţiile din Liga 1. Alb-vişiniii solicită 400.000 de euro pentru a-i da drumul lui Răduţă.


"Nu pedepsim fotbaliştii pentru că ratează sau mai prind cîte o zi proastă. Răduţă va începe să dea randament cînd va realiza că fotbalul trebuie să fie pe primul plan"
Dinu Gheorghe, preşedinte executiv Rapid

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.