Liga 1

Nicolae Mitea şi-a dat acordul pentru a juca din retur la Timişoara: "Vin la Poli!"

Articol de Marius Tuhuţ, Dana Surulescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Fostul dinamovist a anunţat că s-ar întoarce şi astăzi din Olanda, unde îşi petrece Sărbătorile, pentru a semna cu formaţia de pe Bega


Team-managerul timişorenilor, Daniel Stanciu, negociază intens cu impresarul Victor Becali trecerea lui Nicolae Mitea (25 de ani) pe Bega. Tratativele sînt extrem de avansate, iar mutarea s-ar putea perfecta în zilele următoare.

"Orice e posibil. Am vorbit cu Victor Becali, şi transferul s-ar putea realiza săptămîna viitoare. Avem nevoie de un mijlocaş dreapta bun. Şi Tibi Bălan e pe lista noastră. Dar vrem un jucător de viteză mai mult decît orice", a declarat Daniel Stanciu la sport.ro.

Îşi anulează planurile de Sărbători pentru Poli
Aflat în Olanda pentru a petrece Sărbătorile de iarnă, Nicolae Mitea şi-a dat acordul verbal de a veni la Timişoara. "Pe mine încă nu m-a sunat nimeni, nu ştiu nimic deocamdată. O să fac Sărbătorile în străinătate, dar dacă voi primi un telefon dinspre Timişoara, mă voi întoarce imediat. Cariera e pe primul loc", a spus fostul jucător al lui Ajax Amsterdam, încîntat de perspectiva de a juca la Poli.


"Mie nu-mi place să vorbesc pînă un transfer nu e perfectat. Cînd vom avea contractul semnat, atunci putem discuta"
Gheorghe Chivorchian, director general Poli


5 ani a petrecut Mitea la Ajax, în perioada 2003-2008

2 goluri a reuşit Nicolae Mitea în cele 9 prezenţe la echipa naţională


Nu a mai jucat de un an şi jumătate
Nicolae Mitea nu a mai evoluat într-un meci oficial din 10 iunie 2009. Ultima partidă a fostului dinamovist a fost FC Argeş - Dinamo (5-2) din  finalul sezonului 2008-2009, urmată de o experienţă ratată în Grecia. De atunci au trecut 561 de zile, adică mai mult de un an şi jumătate.


"Poate fi cel mai bun"
Directorul general al clubului, Gheorghe Chivorchian, l-a elogiat pe Costel Pantilimon, portarul curtat de nemţii de la Schalke. "El e la prima maturitate ca portar şi e în plină ascensiune. Într-un an, doi, cu o constanţă în evoluţii poate fi unul dintre cei mai buni portari din Europa", a spus oficialul lui Poli. Atît Pantilimon, cît şi Chivorchian sînt originari din Bacău.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.