Inedit

Abramovici, "inspirat" de Gigi Becali. Îşi face palat de 230 de milioane de dolari!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Miliardarul rus Roman Abramovici a cumpărat o clădire din centrul Londrei în valoare de 150 de milioane de lire sterline (230 de milioane de dolari) pe care intenţionează să o transforme într-un "palat" somptuos cu şase etaje şi trei niveluri subterane, informează dailymail.co.uk.

Clădirea se află în Lowndes Square din Londra şi are o suprafaţă totală de 2.790 de metri pătraţi. Noul "palat", după ce va fi amenajat, va avea opt dormitoare, opt săli de baie, o piscină interioară şi apartamente pentru personalul auxiliar.

Pentru patronul clubului de fotbal Chelsea, aflat pe poziţia a 15-a în topul miliardarilor, cu o avere de 14 miliarde de dolari, noua lui reşedinţă din Londra va reprezenta, potrivit presei britanice, o veritabilă măsură a averii sale şi o expresie opulentă a stilului său de viaţă.

Cele cinci etaje de deasupra parterului şi cele trei niveluri subterane vor găzdui, în plus, un cinematograf, o saună, o sală de clasă pentru copii şi o cameră pentru divertisment. Patru dintre etajele superioare vor avea acces şi la o parcare exterioară multietajată.

SURSA: Mediafax

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.