Liga 1

Ilie Balaci, uitat de fanii Craiovei: "Mi s-a întîmplat mult prea des să nu fiu recunoscut"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Fosta glorie a echipei din Bănie a declarat, cu oarecare tristeţe, că s-a îndepărtat de echipa Universităţii şi a ajuns să nu fie recunoscut nici măcar de liderii galeriei.

"Sînt convins că mulţi din oamenii care vin acum la stadion au uitat de Craiova Maxima. Ei vin la stadion pentru că le place fotbalul. Mi s-a întîmplat chiar să nu fiu recunoscut de fanii Craiovei, cei care vin etapă de etapă cu fulare şi steaguri la meciuri. Eram la Gala Fotbalului Românesc, unde galeria Universităţii a fost premiată. Cei care au ridicat premiul s-au lovit de mine în drum spre scenă şi nu m-au recunoscut", a povestit Ilie Balaci la GSPTV.

Fosta gloria a Craiovei Maxima a analizat şi situaţia de acum a echipei, spunînd că patronul Adrian Mititelu ar face o greşeală să refuze ofertele din Liga 1 pentru jucătorii săi, mai ales dacă acestea sunt importante, din punct de vedere financiar.

"E foarte bine că Mitielu nu vinde în România, dar asta înseamnă că nu are nici un fel de probleme cu banii. Dacă ar avea probleme ar trebui să dea jucătorii oricui oferă mai mult. În situaţia în care e clubul, banii sunt mai importanţi decît Găman.

Adrian e un mare fan al Universităţii, a cheltuit o grămadă de bani, dar a făcut şi o mulţime de greşeli, pentru că a adus la echipă numai oameni cu interese. Ar fi o greşeală să nu vîndă jucătorii. Cum să facă rezultate dacă nu are bani?", a mai spus Ilie Balaci la GSPTV.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.