Stranieri

Hagi l-a luat pe Marica la Galata!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Ciprian Marica, atacant Stuttgart, va ajunge la Galatasaray pentru 4 milioane de euro, urmînd să fie antrenat de Gică Hagi!


"Directorul general al celor de la Galatasaray, Adnan Sezgin, s-a înţeles cu atacantul român în vârstă de 25 de ani", scriu turcii de la Star. Românul ar urma să aibă un salariu de 1,5 milioane de euro pe an.

Contractul lui Marica la Stuttgart va expira în vara lui 2011, iar nemţii au evitat pînă acum să-i ofere prelungirea contractului, el avînd un salariu de 2 milioane de euro pe sezon.

Adus de la Şahtior Doneţk în vara lui 2007, cînd Stuttgart a cîştigat titlul de campioană în Bundesliga, Marica i-a costat pe nemţi 8 milioane de euro, devenind cel mai scump transfer din istoria echipei.

Presa din Germania neagă însă posibilitatea transferului lui Marica în Turcia. Echipa românului a anunţat prin intermediul cotidianului Bild că internaţionalul român nu este de vînzare. "S-a văzut o creştere enormă în evoluţiile lui Marica în partea a doua a returului, pînă la cartonaşul roşu din meciul cu Hamburg. Nu e de vînzare, poate fi un jucător decisiv în acest sezon", a declarat directorul sportiv al echipei, Fredi Bobic.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.