Liga 1

Dinamo vrea să i-l sufle Rapidului pe Bozovici » "Vino la noi!"

Articol de Cătălin Gheorghiu, Cătălin Popescu  —  luni, 03 ianuarie 2011

Dinamo îl aşteaptă săptămîna viitoare la discuţii pe Vladimir Bozovici, care a intrat, de la 1 ianuarie, în ultimele 6 luni de contract



Fără buget de transferuri conturat, Dinamo vizează fotbaliştii liberi sau care sînt în ultima jumătate de an de angajament. Vladimir Bozovici e una din ţintele roş-albilor pentru mercato de iarnă. Fundaşului stînga de 29 de ani îi expiră acordul cu Rapid pe 30 iunie, iar de la 1 ianuarie poate semna cu orice club îl doreşte.

"Îl aşteptăm la discuţii, e un jucător foarte bun, de care avem nevoie. Poate juca şi fundaş stînga, şi mijlocaş de bandă", zic şefii "cîinilor", care s-au gîndit cum să-l ademenească pe muntenegrean în Ştefan cel Mare. Ei i-au pregătit o primă de instalare de circa 30.000 de euro şi un salariu lunar de 10.000 de euro, plus bonusuri de performanţă. O propunere destul de "subţire", avînd în vedere că Bozovici a refuzat recent propunerea de prelungire a contractului cu giuleştenii, deşi aceştia i-au garantat 180.000 de euro pe sezon!

Vladimir îşi doreşte să obţină o foaie din partea şefilor din Grant prin care să poată pleca de acum în schimbul a maximum 200.000 de euro, asta deoarece Rapidul nu va conta pe el în retur şi nici nu-l va lua în turneul de pregătire dacă nu va accepta extinderea acordului.


15 meciuri a jucat Bozovici pentru Rapid în acest sezon în Liga 1 Bergenbier, reuşind două pase de gol

250.000 de euro a plătit Rapidul lui OFK Belgrad, în 2007, pentru transferul lui Bozovici


"Negociem cu orice echipă, chiar şi cu Dinamo! Contează doar ca oferta să fie avantajoasă pentru jucător"
Zvonko Milojkovici, agent Bozovici


Lazăr în aceeaşi situaţie
Căpitanul Rapidului, Costin Lazăr, a intrat şi el, de la 1 ianuarie, în ultimele şase luni de contract. Mijlocaşul de 29 de ani nu a acceptat încă oferta de prelungire a giuleştenilor, care i-au propus 600.000 de euro pe trei sezoane. Lazăr este unul dintre preferaţii lui Andone, care a declarat în nenumărate rînduri că şi l-ar dori la mijlocul terenului. "Fălcosul" va încerca din nou o discuţie lămuritoare cu fostul său elev de la Sportul pentru a-l convinge să semneze cu Dinamo.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.