Liga 1

Cum să ratezi "o căruţă" de bani » 150.000 de euro pentru o poză!

Articol de Cătălin Gheorghiu, Ioana Mihalcea  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Marius Niculae a pierdut procesul cu Inverness deoarece a semnat cu Dinamo şi a fost prezentat pe site-ul oficial al "cîinilor" cînd încă era sub contract cu scoţienii



Pentru Marius Niculae, Crăciunul a fost mai sărac ca niciodată! În preajma Sărbătorilor de iarnă, el a primit vestea că a rămas şi fără 150.000 de euro în conturi. Atacantul de 29 de ani a pierdut la TAS procesul cu fostul său club, Inverness, prin care solicita 30% din suma de transfer pe care a plătit-o Dinamo pentru el în vara lui 2008.

Iniţial, "Săgeată" a avut cîştig de cauză, însă scoţienii au făcut apel, iar Tribunalul de la Lausanne a dat dreptate clubului britanic, care a adus ca probă o poză de pe site-ul oficial al roş-albilor, unde era ataşat şi un interviu prin care acesta preciza că a semnat cu gruparea din Ştefan cel Mare. Acest lucru a întors decizia împotriva lui Marius, întrucît la acea dată încă el era, scriptic, sub contract cu Inverness.

"Proba respectivă dovedeşte că Niculae şi-a orchestrat transferul, iar noi sîntem foarte mulţumiţi că am putut demonstra acest lucru şi am avut cîştig de cauză. Ne-a luat mult timp, dar trebuia să facem asta pentru reputaţia şi integritatea clubului nostru", a declarat George Fraser, preşedintele lui Inverness.


"Nu vreau să mai vorbesc despre fotbal cîteva zile, cît mai avem vacanţă. Vreau să-mi încarc bateriile pentru acest retur"
Marius Niculae, atacant Dinamo

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.