Liga 1

Poli e somată să achite datorii-record » 2,4 milioane € într-o lună!

Articol de Marius Mărgărit   —  marți, 04 ianuarie 2011

Galatasaray, Ostrava şi Benfica au cîştigat litigiile cu clubul bănăţean, iar timişorenii sînt obligaţi acum să achite restanţele din transferurile lui Ovidiu Petre, Magera, respectiv Sepsi





Poli Timişoara a ajuns într-o situaţie ingrată chiar în debutul anului. Clubul de pe malurile Begăi a primit, prin fax, o somaţie de la FIFA, fiind nevoit ca în termen de 30 de zile să achite 2,4 milioane de euro pentru trei achiziţii mai vechi. Altfel, timişorenii riscă să primească, în primă fază, interdicţie la transferuri, iar în cazul neachitării, sancţiunea ar putea ajunge pînă la depunctare!



Datorie de 5 ani

Cea mai veche povară financiară a Politehnicii datează din 2005 şi ajunge la 500.000 de euro. Suma reprezintă contravaloarea transferului lui Ovidiu Petre de la Galatasaray, plus penalităţile acumulate în timp. Un alt transfer neachitat în totalitate de bănăţeni este cel al lui Lukas Magera. Cehul a ajuns la Timişoara în vara lui 2008 de la Banik Ostrava, dar 680.000 de euro, din totalul de un milion, nu au fost plătiţi nici în prezent!



Falimentul Sepsi

Extrem de delicată pentru oficialii lui Poli este situaţia lui Laszlo Sepsi. 1,2 milioane de euro însumează datoria către Benfica, de unde a fost adus fundaşul stînga acum un an. În plus, Sepsi a depus memoriu pentru a deveni liber de contract, invocînd restanţe de 260.000 de euro. Contactaţi telefonic, oficialii lui Poli au refuzat să comenteze subiectul.





250 de mii de euro însumează restanţele financiare către jucători, sume care trebuie achitate tot în ianuarie



1,2 milioane de euro va încasa Poli după 15 ianuarie din partea LPF. Suma reprezintă 50 la sută din drepturile TV pe acest campionat

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.