Liga 1

Propunere-şoc pentru Dinamo: Ottl, împrumut de la Bayern

Articol de Eduard Apostol  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Dinamoviştii încearcă transferul pe 6 luni al unui fotbalist crescut de munchenezi, care poate evolua fundaş, dar şi mijlocaş central



Ar fi lovitura iernii în Liga 1, chiar dacă pare de domeniul SF! Andreas Ottl, 25 de ani, jucător crescut de Bayern Munchen, care poate evolua fundaş central sau mijlocaş defensiv, le-a fost propus de impresari celor din Ştefan cel Mare! Neamţul a cochetat şi cu prima reprezentativă, după ce a fost şi la echipele naţionale de juniori. Ottl este munchenez get-beget şi apreciat de suporteri, însă evoluează foarte puţin pentru formaţia lui Louis van Gaal, de aceea agenţii săi îi caută o altă echipă unde să joace mai mult.

Informaţia a fost confirmată ieri de oficialii dinamovişti: "Da, şi pe noi ne-a mirat propunerea. L-am întrebat de vreo 3 ori pe cel ce ne-a vorbit de jucător: «E Ottl ăla de la Bayern, de la prima echipă?». Răspunsul a fost pozitiv: «E cel care a jucat două meciuri cu CFR Cluj în grupele Champions League în toamnă». Ni s-a transmis că noi ar trebui să suportăm o parte din salariul pe cele 6 luni, dar să vedem dacă vrea şi Ottl să vină".

Dinamoviştii s-au mai gîndit la o altă variantă: "Poate cei de la Bayern vor să discute despre Gabi Torje şi de aceea au apărut aceste discuţii, cine ştie?! Să vedem ce intenţii concrete vor fi".



610 minute a bifat Ottl în 7 meciuri în tricoul lui Bayern în acest sezon

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.