Liga 1

Vasile Şiman insistă să-l aducă pe Contra pe banca Sportului

Articol de Mihai Constantin   —  vineri, 07 ianuarie 2011

Patronul studenţilor caută încă soluţii pentru banca tehnică a ultimei clasate din Liga 1. Vasile Şiman nu a reuşit în ultimele două luni să aducă un antrenor şi "principal" a rămas Florin Tene.



Vasile Şiman speră însă să rezolve această problemă pînă luni, cînd va avea loc reunirea lotului. Patronul echipei din Regie a declarat, în exclusivitate pentru gsp.ro, că nu a negociat pînă acum decît cu fostul tehnician al Timişoarei, Cosmin Contra, şi încearcă să-l convingă pe acesta să preia banca tehnică a echipei sale, deşi primul răspuns al lui "Guriţă" a fost negativ.



"O să discut în continuare cu Contra. Nu vreau să mă gîndesc acum ce facem dacă nu acceptă. Mai am timp pînă luni, atunci vom vedea cu cine facem şi pregătirea de iarnă", a spus Şiman.



Cosmin Contra, în vîrstă de 35 de ani, a fost instalat pe banca Politehnicii Timişoara la mijlocul lunii septembrie, după demiterea lui Vladimir Petrovici. "Guriţă" a reuşit performanţa de a nu pierde nici un meci pe banca bănăţenilor: a reuşit şase victorii şi 5 reszultate de egalitate

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.