Liga 1

Gigi Becali nu crede că Martinovici poate fi lider la Steaua: "Căpitan? Abia a scăpat să nu-l dau!"

Articol de Dan Udrea, Remus Răureanu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Becali nu-l vede pe Martinovici potrivit pentru a fi lider şi povesteşte că recent a fost aproape să renunţe la fundaşul sîrb.


Novak Martinovici nu poate să se viseze căpitanul Stelei, aşa cum îl văd suporterii. Sîrbul are noroc că a scăpat fără să fie concediat! Asta spune Gigi Becali: "Tănase e căpitan şi gata! Nu mai avem ce vorbi despre asta! Martinovici? Voiam să-l dau afară, dar a făcut 4-5 meciuri bune şi m-a convins să-mi schimb planul".

Apărătorul în vîrstă de 25 de ani n-a jucat deloc pentru Steaua în prima parte a sezonului şi l-a făcut pe Gigi să creadă că s-a păcălit atunci cînd a acceptat să-l achiziţioneze, la sugestia lui Victor Piţurcă. A debutat cu Sportul, în Cupa României, şi a prins în total 7 partide oficiale, inclusiv pe cea de la Napoli, ultima jucată de roş-albaştri în 2010. I-a cucerit pe suporteri cu stilul lui agresiv şi cu spiritul de sacrificiu pe care l-a arătat mai ales împotriva italienilor, într-un meci pe care l-a terminat cu faţa acoperită de sînge, după ce a fost lovit de un adversar.

"În ultima vreme a început să-mi placă şi mie de Martinovici, recunosc. Dar Tănase e căpitan"
Gigi Becali

9.252 stelişti l-au ales pe Martinovici căpitan al Stelei într-un sondaj pe www.gsp.ro, dintr-un total de 46.666 persoane care au votat

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.