Campionate

Meci de poveste între Milan şi Udinese » Ruleta rusească

Articol de Daniel Scorpie  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Liderul a remontat formidabil de la 1-3, dar a riscat să piardă într-un final halucinant, cu 4 goluri splendide în ultimul sfert de oră.


Meci nebun, răsturnări extraordinare de situaţie, goluri fantastice, pase geniale şi un 4-4 halucinant. Milan - Udinese n-a fost deloc piesă de teatru, ci un show care a făcut toţi banii ieri pe "San Siro". O ruletă rusească în care n-a murit nimeni, deşi gloanţele au şuierat încontinuu. Liderul a salvat o remiză, dar campioana Inter (2-1 la Catania) recuperează teren ameninţător.

Pato, refăcut după accidentare, Ibra şi Cassano n-au fost de ajuns pentru a-i subordona pe friulani. Di Natale ("doppietta") şi Sanchez au stabilit o diferenţă ce părea greu de remontat. Milan nu a renunţat şi într-un sfert de oră incredibil a egalat la 3, şi cu un autogol. Apoi a forţat victoria. A riscat să piardă după reuşita lui Denis pe contraatac. Dar Ibrahimovici, din al doilea assist al rezervei Cassano, a lovit letal în prelungiri, iar Abate a ratat în secundele finale ocazia de 5-4!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.