Liga 1

Ilie Balaci îl atacă din nou pe Mititelu: "Lui Piţurcă i s-a scandat numele la comandă"

Articol de Cătălin Popescu  —  luni, 10 ianuarie 2011

Ilie Balaci spune că Mititelu plăteşte acum decizia de a-l aduce pe Piţi şi îi reproşează că l-a demis pe Ţicleanu.


Ilie Balaci îi transmite lui Adrian Mititelu că el e singurul vinovat pentru ce se întîmplă acum la Craiova şi insinuează că finanţatorul Ştiinţei le-ar fi cerut fanilor să-i scandeze numele lui Victor Piţurcă pe vremea cînd echipa era condusă de Aurel Ţicleanu. "Mi s-a părut groaznic că publicul craiovean a scandat numele unui alt tehnician în momentul în care Ţicleanu era antrenor principal. A fost comandă, asta e clar! I s-a strigat numele lui Piţurcă, iar după două săptămîni a fost adus ca antrenor", a spus Balaci la SPT FM.

Fosta gloriei craioveană a avut însă şi cuvinte de laudă la adresa patronului din Bănie: "Mititelu a băgat la Universitatea 23 de milioane de euro din banii familiei lui. Vă daţi seama cum ar fi trăit copiii lui fără Craiova? Haideţi să vedem cîţi bani a costat echipa, cînd a luat-o de la Caracal, cît au costat stadionul, terenurile de antrenament, fotbaliştii aduşi şi plătiţi cu sume imense pentru fotbalul românesc".


"Ţicleanu nu avea nevoie să i se strige numele, dar nu a fost frumos să i se arate că era dorit mai mult un om care nu a prea jucat la Craiova, ca fotbalist"
Ilie Balaci, fost component al Craiovei Maxima

"Wobay e supraevaluat!"
Balaci l-a criticat pe Julius Wobay şi spune că l-a sfătuit pe Mititelu să-l vîndă cît mai repede pentru a da şansa altor jucători să progreseze: "Toată lumea e încîntată de Wobay, dar mie nu-mi place. Cele mai multe stopuri le face cu talpa, iar asta e o execuţie pe care o vezi doar la fotbalul de sală, cînd nu ai cum să opreşti mingea pe o suprafaţă dură. Cînd au avut o ofertă destul de interesantă pentru Wobay, le-am spus să îl dea, pentru că blochează jucători precum Gîngioveanu sau Firţulescu".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.