Campionate

Vezi ultimele noutăţi din fotbalul internaţional!

Articol de Gazeta Sporturilor   —  marţi, 11 ianuarie 2011

STRANIERI. Juve insistă pentru Mutu!

După un nou eşec umilitor, 0-3 cu Napoli, Juve e disperată să se întărească şi insistă pentru Mutu. Oficialii săi vor să profite de reuniunea conducătorilor din Serie A pentru a discuta cu administratorul delegat al Fiorentinei, Sandro Mencucci. La fel va proceda şi preşedintele Cesenei, Igor Campedelli, sperînd că Viola se va răzgîndi şi-l va pune pe jucător pe lista de transferuri.



ANGLIA. Babel anchetat

Federaţia a deschis o investigaţie după ce extrema lui Liverpool, Ryan Babel, l-a ironizat pe Twitter pe Howard Webb, "centralul" meciului de Cupă cu ManU (0-1). Supărat că arbitrul acordase adversarei un penalty controversat şi-l eliminase pe căpitanul Gerrard, olandezul a postat un fotomontaj cu Webb în tricoul adversarei (foto), scriind: "Şi spun că e unul dintre cei mai buni arbitri! E o glumă". Ulterior, Babel şi-a cerut scuze, dar gestul nu l-a ajutat.



SCOŢIA. Gloanţe la pachet

Serviciile poştale nord-irlandeze au interceptat pachete ce conţineau gloanţe destinate managerului lui Celtic, Neil Lennon, şi jucătorului Niall McGinn. Ameninţarea are conotaţii religioase. Celtic e un club catolic, iar Lennon, de asemenea catolic, provine din Irlanda de Nord, ţară majoritar protestantă. Tot în urma unei ameninţări cu moartea, el s-a şi retras din "naţională" în 2002. McGinn este internaţional la zi, dar protestanţii nord-irlandezi îl contestă pentru că joacă la Celtic.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.