Handbal

Şania nu va fi chemat la naţională nici după accidentarea lui Csepreghi

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 10 ianuarie 2011

Tehnicianul naţionalei de handbal masculin, Vasile Stângă, a menţionat că Alexandru Csepreghi are şanse mici să participe la CM din Suedia după accidentarea din ultimul meci al turneului elveţian.

"Accidentarea lui Csepreghi e ghinionul cel mare, acum se va duce la un examen medical mai serios, să vedem ce are şi după vom trage concluziile. Sînt şanse foarte puţine să mai prindă CM. A căzut urît, pe umăr şi a făcut o disjuncţie de umăr. Vom şti mai multe după examenul de azi", a precizat antrenorul naţionalei, conform Mediafax.

Stângă a adăugat că Alin Şania nu este o variantă pentru înlocuirea lui Csepreghi. "Alin Şania este într-o formă foarte slabă din toate punctele de vedere şi nu a activat la echipa lui de club (n.r. - MT Melsungen, în Germania) niciun minut. El a venit total nepregătit. Am înţeles că a plecat în Germania şi va merge cu echipa de club într-un cantonament.

Ne gîndim la altă variantă de înlocuire. Nu trebuie să ne spălăm rufele în public, noi sîntem totuşi handbalişti. Poate mai tîrziu o să-mi mulţumească, poate o să-şi salveze postul de la echipa de club", a afirmat Vasile Stângă.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.