Liga 1

Tănase, luat la mişto în vestiarul Stelei

Articol de Dan Udrea, Remus Răureanu, Ionuţ Petrişor  —  marți, 11 ianuarie 2011

La reunirea de ieri, Tănase a fost ţinta ironiilor colegilor după scandalul în care a fost implicat într-un club din Olteniţa, în noaptea de sîmbătă spre duminică Vezi imagini de la primul antrenament al Stelei din 2011! (video)


Două jumătăţi de surprize a avut Steaua ieri la 16:00, ora stabilită pentru reunirea după vacanţă de iarnă: repatrierea gratuită a lui Nicolae Dică şi reîntoarcerea lui Mihai Onicaş după ce i-a expirat împrumutul la FCM Tg. Mureş. Clou-ul evenimentului a fost însă prezenţa căpitanului Cristi Tănase, care a fost luat la mişto chiar în vestiar, de către colegii săi, după incidentele în care a fost implicat acum două nopţi, cu noua sa iubită, într-un club din Olteniţa.

"Tase, ai venit şi cu sabia la reunire?!", "Mănuşa de box ai ascuns-o în maşină?!", au fost remarcele ironice ale coechipierilor, care au început să rîdă atunci cînd a fost abordat subiectul respectiv în vestiar.


"Cristi Tănase nu are ce căuta la Steaua! Dacă te uiţi pe statistica lui, nici nu zici că a jucat vreodată în Ghencea"

"Nu poţi să-i ceri titlul lui Lăcătuş cînd căpitanul echipei bea şi se bate în cluburi la 5 dimineaţa. Fanii nu-l vor uita, vor spune că trage la măsea"
Adrian Matei, fost jucător la Steaua


Lotul prezent la reunire

Portari: Tătăruşanu, C. Lungu, Măcelaru
Fundaşi: Bonfim, Emeghara, Gardoş, Novak Martinovici, Geraldo, Galamaz, E. Baciu, Latovlevici, Brandan
Mijlocaşi:  Szekely, Nicoliţă, N. Dică, L. Marinescu, Bicfalvi, M. Onicaş, Cr. Tănase, Răduţ, C. Matei, A. Ionescu
Atacanţi: B. Stancu, Bilaşco, Surdu, Onofraş
- Ricardo a fost singurul care n-a fost prezent, el anunţîndu-i pe şefi că avionul care îl aduce la Bucureşti aterizează după ora la care a fost programată reunirea


Dică a luat numărul lui Anghelov
Singura achiziţie a Stelei în această iarnă, Nicolae Dică, va purta numărul 20 pe tricou şi nu 10, aşa cum s-a întîmplat în cei 4 ani şi jumătate din precedentul "mandat" în Ghencea. El va prelua tricoul purtat de Anghelov în prima jumătate a sezonului.

Condiţii de amatori
Steliştii s-au pregătit ieri în condiţii de Divizia C! În primul rînd, terenul de antrenament era plin de zăpadă, deşi n-a mai nins în Bucureşti de 10 zile, iar temperaturile au trecut de 0 grade Celsius în ultima vreme. Apoi, chiar dacă aproape se întunecase afară, şefii bazei n-au aprins nocturna decît după 20 de minute.


Poliţia confirmă bătaia
Gazeta a prezentat ieri pe larg incidentul în care Tănase a fost implicat într-un club din Olteniţa şi tot ieri, Poliţia Călăraşi a confirmat filmul evenimentelor dezvăluit de GSP. Într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi se spune că "în incinta discotecii din Olteniţa, la un moment dat s-a iscat un conflict în care au fost implicaţi T. Cristian şi N. Florin. Cei doi şi-au aplicat reciproc lovituri cu pumnii şi picioarele. N. Florin a chemat ajutoare, s-a repornit un scandal, a fost spartă o sticlă în capul lui A. Radu, iar două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale la Camera de Gardă Chirurgie a Spitalului Municipal Olteniţa".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.