Diverse

Tolontan vs Georgescu » O dezbatere despre presa sportivă ;)

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Presa sportivă online şi cea de televiziune provoacă dezbateri aprinse nu numai printre cititorii Gazetei, ci chiar între jurnalişti. Unii condamnă modul în care este prezentat sportul în varianta online, în timp ce alţii apreciază travaliul depus pentru prezentarea noutăţilor în timp real! Cătălin Tolontan şi Adrian Georgescu se află pe poziţii diferite legate de modul în care arată presa sportivă în prezent. Citeşte opinia fiecăruia dintre ei şi intră în dezbatere.

ADRIAN GEORGESCU

"Presa sportivă are mari probleme. Le pot rezolva actriţele porno şi Kemy Curiosul? În presa sportivă de după 1990 au existat titluri geniale – cum ar fi cel dat de Evenimentul zilei după Gala Hagi: “11 fără 10″ -, dar şi unele care s-au tipărit de sute de ori, precum “Mai buni după pauză!”, “KO sau OK?”, “Şi-au dorit mai mult victoria”. Au fost gafe superbe (“Lotul de polo al României în ordinea numerelor de pe tricouri”), a existat chiar şi o perioadă de aur a explicaţiilor foto, care nu explicau nimic, dar care se constituiau în mici exerciţii de pătrundere în mintea personajului, în genul “Claudiu Răducanu pare a spune …”.

Dacă pe vremuri punctele de suspensie erau cojile de banană pe care alunecau titlurile banale, astăzi parantezele sunt cârjele de care se sprijină orice poantă şchioapă
".

Citeşte blogul acuzării pe adriangeorgescu.ro! :D

 

CĂTĂLIN TOLONTAN

"Citiţi-l pe Adrian Georgescu! Vă rog, citiţi-l! E talentat, are umor şi a ajuns la episodul o mie din ciclul “Presa sportivă, în care şi eu scriu, e de rahat!”.

De rahat, de rahat, dar această presă găzduieşte săptămînal critici la adresa ei, făcîndu-şi sieşi doar concesia de a avea, uneori, opinii diferite de cele ale acuzatorilor ei profesionişti. Măcar atît! Această presă produce zilnic ştiri relevante pentru televiziuni, reportaje emoţionante cu foşti mari sportivi, interviuri care stîrnesc dispute şi, în general, o dezbatere despre sport. Această presă sportivă, nu alta!, a luptat împotriva blaturilor şi a mai făcut şi face cîteva investigaţii, ca să se afle în treabă, evident".

Citeşte răspunsul integral pe tolo.ro! ;)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.