Liga 1

Mititelu nu-i mai dă voie lui Piţurcă să antreneze Craiova. Vezi aici desfăşurarea evenimentelor din Bănie

Articol de Alexandru Răducanu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

UPDATE / Piţurcă: "Gigi Becali vrea să plec de la echipă! El se dădea cu capul de oglindă la fiecare victorie a mea" Vezi tot ce a spus la conferinţă!

UPDATE /
Adrian Mititelu: "Aceste maşinaţiuni fac parte dintr-un scenariu bine stabilit pe care îl voi deconspira"

UPDATE /
EXCLUSIV GSP TV » Piţurcă îl poate concedia chiar şi pe Mititelu din funcţia de Director Executiv

UPDATE /
După o oră de discuţii, şefii de galerie au ieşit şi au transmis un mesaj: "Cei care îl susţin pe nea Piţi să vină diseară la conferinţă!"

UPDATE
/ Piţurcă s-a întîlnit la ora 13:30 cu liderii galeriei. Citeşte aici!

UPDATE /
La club sună foarte mulţi suporteri, nemulţumiţi de ceea ce se petrece. Au apărut echipaje ale Poliţiei şi "mascaţii" în faţa sediului, acolo unde s-au strîns cîteva zeci de persoane

UPDATE /
Maşinile colaboratorilor lui Piţurcă au mers la casa managerului Ştiinţei

UPDATE /
Piţurcă a ajuns la ora 12:00 la cantonament şi nu i s-a dat voie să intre. Citeşte aici dialogul cu paznicii!

UPDATE /
Dorel Stoica a fost singurul care a vorbit cu presa. Citeşte aici ce a spus!

UPDATE /
Suporterii craioveni vor ajunge în scurt timp la cantonament şi îşi vor manifesta susţinerea pentru Piţurcă şi dezaprobarea faţă de gesturile lui Mititelu

UPDATE /
Fotbaliştii Craiovei au început să intre rînd pe rînd pe poarta cantonamentului.

UPDATE / La cantonament a sosit şi Alexandru Piţurcă

UPDATE /
Întrucît jucătorilor nu li s-a transmis oficial să nu vină la reunire, primul fotbalist sosit în cantonament a fost portarul Răzvan Stanca, unul dintre fotbaliştii aduşi de Victor Piţurcă, alături de Dorel Stoica

UPDATE / Preventiv, o maşină a Jandarmeriei patrulează pe bulevardul care duce la cantonamentul Universităţii Craiova, pentru a asigura liniştea în zonă.

UPDATE / Piţurcă va susţine o conferinţă de presă la ora 18:00, în care îşi va preciza punctul de vedere. Mai înainte, fostul selecţioner va purta o discuţie cu liderii galeriei



Situaţia se înrăutăţeşte la Craiova. Adrian Mititelu s-a enervat teribil pe Piţurcă şi a decis că fostul selecţioner şi stafful său nu mai au ce căuta în baza de pregătire a echipei. Patronul i-a transmis administratorului bazei să nu mai lase pe nimeni în cantonament.

Supărarea lui Mititelu vine după ce Victor Piţurcă a refuzat aseară întîlnirea propusă de patron. Mititelu a invocat abaterea disciplininară şi a decis suspendarea fostului selecţioner.

De altfel, Mititelu a spus aseară la Oltenia 3 TV, lucru anunţat imediat de gsp.ro: "I-am propus lui Piturca sa discutam in seara asta, dar m-a refuzat. Nu  mai tolerez asemenea  acte de indisciplina. Macar o data pe luna trebuie ca managerul sa asculte de patron. Regret ca l-am  adus pe Piturca".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.