Auto

Vezi ultimele noutăţi auto!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 13 ianuarie 2011

SALON. Noutăţile BMW de la Detroit
BMW s-a pregătit pentru Salonul Auto de la Detroit cu modele cabriolet şi coupe. Astfel, la NAIAS 2011 vor fi prezentate în premieră mondială BMW Seria 1 Coupe şi BMW Seria 1 Cabriolet. Modelul cu 4 locuri se prezintă cu un soft-top cu design specific pentru Seria 6, acoperişul putînd fi deschis în doar 19 secunde. BMW Seria 1 Coupe va dispune de aceleaşi motoare puternice, tracţiune spate tipică şi agilitate puternică.

SALON. Kia umblă la concepte
NAIAS 2011, North American International Auto Show, a însemnat pentru Kia prezentarea conceptului KV7. Maşina se doreşte a fi ceva mai mult de un VAN destinat clar familiilor numeroase cu bagaje pe măsură. Deschiderea uşilor se aseamănă cu aripile de pescăruş, creînd un spaţiu uriaş de acces pentru interior. Cele 4 scaune sînt pivotante, inclusiv cel al şoferului, şi sînt de tip "lounge". Pasagerii din spate au interfaţa lor separată sub forma unui display cu touch-screen, bineînţeles cu conectivitate Wi-Fi.

SALON. S-a lansat Hyundai Veloster
Noul model Hyundai Veloster este un coupe cu trei uşi a fost prezentat în premieră mondială  cu ocazia Salonului Auto de la Detroit. Maşina include o portieră spate pe partea pasagerului, devenind astfel mult mai practică şi uşor de utilizat. În Europa, va fi lansată cu ocazia Salonului Auto de la Geneva din martie şi va beneficia de cea mai avantajoasă garanţie: 5 ani fără limită de kilometri, 5 ani de asistenţă rutieră şi 5 ani de verificări tehnice gratuite.

PROIECT. Pădurea Volkswagen
Grupul german VW îşi continuă proiectul "o maşină nouă, un copac plantat" care se derulează din 2007 în parteneriat cu Ministerul mediului. În 2010, pădurea Volkswagen din comuna Borcea, judeţul Călăraşi, înseamnă încă 22.000 de rădăcini, cîte un copac pentru fiecare maşină vîndută anul trecut, scopul final fiind împădurirea a peste 25 ha de teren în zona dig-mal a Braţului Borcea.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.