Liga 1

Ioan Mureşan a fost reţinut de DNA!

Articol de Eduard Apostol  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Observatorul FRF, Ioan Mureşan, a fost reţinut astăzi de DNA Timişoara pentru investigaţii! Informaţia a fost confirmată de ziariştii din Banat, iar aceştia susţin că "federalul" va fi investigat pentru activitatea sa în cadrul Gărzii Financiare Timişoara, acolo unde lucrează de ani buni. "Rămîne de văzut dacă va fi privat de libertatea, nu se ştie nimic", au comentat jurnaliştii timişoreni.

Surse din cadrul instituţiei au povestit faptul că la mijloc ar fi vorba de nişte datorii pe care o societate comercială le-ar fi avut faţă de o alta, iar comisarul Ioan Mureşan a intervenit în favoarea celei dintîi, ameninţînd datornicii că, dacă nu îşi onorează datoriile, le va da amendă în numele Gărzii. În jurul prânzului, procurorii DNA au mai chemat la audieri alte două persoane în acelaşi caz.

Mureşan a fost considerat întotdeauna un apropiat al clubului Dinamo, deşi oficialii din Ştefan cel Mare şi el însuşi au negat varianta mereu. În poza de arhivă, ce datează din vara 2001, Mureşan, încă de pe atunci la Garda Financiară, a fost fotografiat încărcînd cîteva baxuri de vin în autocarul "cîinilor" înaintea unui turneu în Serbia.

Potrivit şefului DNA Timiş, "Mureşan se face vinovat de săvîrşirea infracţiunii de şantaj" a declarat Tamaş Şchiffbeck.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.