Campionate

"Extratereştrii" cîştigă tot! » Barcelona este pe punctul de a doborî un nou record

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Barcelona ţinteşte spre un nou record. Dacă nu va pierde următorul meci, cu Malaga, catalanii vor depăşi performanţa înregistrată de club în sezonul 1973-1974. Echipa la care activau atunci Johan Cruyff, Marcial Pina sau Migueli, reuşea să fie neînvinsă în 27 de meciuri, toate acestea fiind încununate cu dobîndirea titlului în Primera. Real Madrid termina în acel an doar pe locul 8, la 16 puncte distanţă de "extratereştri".

 

Din 11 septembrie 2010, cînd a pierdut pe Camp Nou cu Hercules, trupa lui Guardiola a obţinut 16 victorii în Primera Division, 6 în Liga Campionilor, 4 în Cupa Spaniei şi a remizat o singură dată. Malaga se luptă pentru a evita retrogradarea, din 18 meciuri nu mai puţin de 11 fiind eşecuri.

 

În acelaşi timp, Cristiano Ronaldo şi Lionel Messi încearcă să spulbere un record care datează din 1990, Hugo Sanchez fiind marcatorul a 38 de goluri în acel sezon. Pentru moment, portughezul este pe primul loc, cu 22 de goluri în 18 meciuri, Messi fiind pe locul secund cu "numai" 18.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.