Altele

Vezi ultimele noutăţi din sport!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Rugby. A murit Theodor Rădulescu
Fostul selecţioner al echipei naţionale a României, Theodor Rădulescu, a murit ieri, la vîrsta de 78 de ani. Rădulescu a fost tehnicianul care a obţinut două victorii împotriva Franţei (la Bucureşti şi la Auch), două victorii împotriva Ţării Galilor şi una împotriva Scoţiei. Acesta a pregătit echipa naţională în 1970-1973, 1979-1981, 1985-1987, 1989-1991 şi 1992-1995.


Tenis.
Cap de serie la AO!
Alexandra Dulgheru a fost desemnată favorită numărul 27 în competiţia feminină de la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al sezonului. Caroline Wozniacki este cotată cu cele mai mari şanse pentru a cîştiga acest concurs, în timp ce la masculin, cap de serie numărul unu este ibericul Rafael Nadal.

Volei. Fără victorie
Remat Zalău, campioana României la masculin, a încheiat parcursul în grupa D a Ligii Campionilor, pe ultimul loc, după a şasea înfrîngere, în deplasare, cu polonezii de la PGE Skra Belchatow, scor 3-0 (19, 14, 22). Ardelenii nu au obţinut nici o victorie în Ligă şi au cîştigat un singur set, cu VfB Friedrichshafen.

Handbal. Merg pe banii lor
Căpitanul echipei naţionale a Australiei, Joshua Parmenter, a declarat în presa din Antipozi că jucătorii şi-au plătit biletele de avion spre Suedia, pentru a participa la Campionatul Mondial. Acesta a precizat că s-a ajuns la această decizie din cauza problemelor financiare ale reprezentativei masculine. Australia se află în grupa C, alături de România, Serbia, Danemarca, Croaţia şi Algeria.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.