Liga 1

Grevă japoneză în Giuleşti » Rapidiştii refuză să intre în cantonament :S

Articol de Cătălin Popescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Rapidiştii refuză să intre în cantonament pînă cînd nu-şi vor primi măcar salariul pe o lună de zile


După forma de protest adoptată de străini, care au întîrziat intenţionat la reunire, clubul din Grant se confruntă cu o nouă problemă. Chiar dacă Spadacio a discutat cu portughezii şi cu brazilienii din lot şi i-a convins să nu se mai plîngă de bani pentru că a obţinut promisiunea lui Dinu Gheorghe cum că îşi vor lua banii în cel mult o săptămînă, românii din lot s-au revoltat şi ei.

Imediat, străinii au decis să se alăture demersului lor, astfel că jucătorii i-au anunţat pe conducători că nu vor intra în cantonament pînă cînd nu vor încasa o parte din restanţe. "Venim la antrenamente, ne pregătim serios, dar nu ne cereţi să înnoptăm la Pro Rapid. Vom face asta cînd vom vedea nişte bani!", le-au transmis fotbaliştii şefilor.

Lazăr şi Compania trebuie să se prezinte duminică seară la Pro Rapid pentru un stagiu de pregătire de 6 zile la baza din Bucureşti. Iniţial, echipa urma să meargă săptămîna viitoare în Poiana Braşov, însă conducerea tehnică a hotărît că în Capitală sînt condiţii de antrenament superioare.


300.000 de euro e suma pe care conducerea trebuie să o achite pentru a le achita jucătorilor salariile pe o lună


"Vom rezolva problema asta cît mai repede. Toţi banii pe care-i vom încasa de la LPF vor merge la salariile jucătorilor. Rămîne de văzut ce vom face prin aprilie, va fi şi mai greu atunci"
Dinu Gheorghe, preşedinte executiv Rapid


Şi-au luat străinii banii?
Fotbaliştii autohtoni din lotul Rapidului îi suspectează pe străini că şi-au primit deja o parte din bani. "Ei erau mereu foarte supăraţi, dar la vizita medicală şi la antrenamente au părut extrem de bine dispuşi. Probabil că şefii le-au virat o parte din bani pentru a le închide gura. Aşa că ne-am decis să protestăm şi noi", a explicat un jucător român. Un lucru e sigur: fotbaliştii importanţi din lot au fost remuneraţi pentru luna octombrie, în timp ce ultimul salariu primit de ceilalţi a fost cel pe luna septembrie.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.