Liga 1

Croitoru a plecat în cantonament cu Astra, N'Doye s-a şi accidentat!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 15 ianuarie 2011

Antrenorul echipei Astra Ploieşti, Tibor Selymes, a declarat că îşi doreşte să contureze lotul formaţiei sale în următoarea săptămână, el având acum în cantonamentul de la Izvorani 31 de fotbalişti, după sosirea mijlocaşului Marius Croitoru.

"Croitoru este un jucător cu experienţă, care ne-ar putea ajuta. Deocamdată, nu este pus la punct cu pregătirea şi are câteva kg în plus", a zis Selymes, conform Mediafax..

Tehnicianul a menţionat că jucătorul Ousmane N'Doye a suferit, cel mai probabil, o întindere după un luft la antrenament. Senegalezul va efectua un RMN, de rezultatele căruia depinde perioada în care va lipsi de la pregătiri.

Selymes a mai spus că Raimond Lukacs va fi împrumutat până la finalul sezonului la FC Bihor, în vreme ce veteranul Gheorghe Rohat a decis să-şi încheie cariera, primind o funcşie în staful administrativ al grupării.

Până la plecarea spre Turcia, Astra va juca două amicale cu echipe din campionatul judeşean, sâmbătă, cu Prahova Tomşani, şi miercuri, cu FC Păuleşti. Începând cu 24 ianuarie Astra se va muta în Antalya, unde va susşine şase partide de verificare.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.