Liga 1

Mititelu a început curăţenia la echipă » A renunţat la oamenii lui Piţi

Articol de Cătălin Popescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Stanca, Alex Piţurcă şi Dorel Stoica au fost puşi pe liber de noua conducerea a Universităţii


Adrian Mititelu nu pierde vremea şi a început deja să ia măsuri la echipă! Patronul din Bănie a trecut la fapte şi a început să şteargă orice urmă că Piţurcă a fost antrenorul Ştiinţei. Cu toate că acum trei zile Mititelu declara că se va comporta exemplar cu ei, Răzvan Stanca (31 de ani), Alex Piţurcă (27 de ani) şi Dorel Stoica (32 de ani) au fost chemaţi ieri dimineaţă la discuţii şi li s-a cerut rezilierea contractelor! "Avem un lot valoros şi sînt soluţii pentru a-i înlocui pe cei trei", a explicat Laurenţiu Reghecampf, noul manager sportiv al Craiovei.

Fiul fostului tehnician al Ştiinţei a fost singurul care a acceptat propunerea lui Mititelu. Stanca şi Dorel au refuzat deocamdată şi au fost trimişi la echipa a doua. Cei doi nu mai au drept de joc la o altă formaţie deoarece au fost legitimaţi deja la două cluburi în acest sezon. Singura lor destinaţie în Europa ar putea fi în Rusia.


"Am avut o discuţie cu Mititelu, în care dînsul mi-a propus să mă lase să plec liber de contract, dar i-am explicat că şi în aceste condiţii nu am unde să merg"
Răzvan Stanca, portar Craiova

"Nu mai puteam sta la Universitatea, avînd în vedere ultimele evenimente, era normal să plec. Ne-am despărţit amiabil, sînt liber de contract"
Alex Piţurcă, fost atacant Craiova

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.