Liga 1

Geraldo e serios chiar şi pus pe liber!

Articol de Remus Răureanu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Geraldo e admirat de staff-ul Stelei pentru seriozitatea cu care îşi continuă pregătirea, deşi i s-a transmis că trebuie să-şi caute echipă


Geraldo Alves e stelistul pe care statutul nu-l împinge la muncă. El tocmai a fost înştiinţat, înaintea plecării în cantonament, că trebuie să părăsească echipa. "Cîştigă prea mulţi bani, de aceea vrem să ne despărţim de el", a explicat MM argumentul conducerii. Cum reacţionează Geraldo? E cel mai serios şi mai ambiţios din echipă în Antalya!

Staff-ul tehnic oricum era încîntat de atitudinea lui: "E un excelent om de echipă, un profesionist care nu comentează niciodată cînd i se dă o sarcină, face absolut tot ce i se cere cu conştiinciozitate". Chiar aşa se comportă şi în Turcia, deşi ştie că foarte probabil va juca altundeva în perioada următoare.

Nu doar că respectă ordinele şi e printre primii la alergări, dar e printre puţinii care nu glumesc deloc pe teren. Rămîne serios şi în pauzele dintre exerciţii, nu intră în "glumiţele" pe care le iniţiază colegii lui.

Se duc să-l vadă pe Hagi
Steliştii merg în seara asta la Antalyaspor-Galatasaray, din Cupa Turciei. Mihai Stoica şi Narcis Răducan vor fi în tribună să vadă echipa antrenată de Hagi. Partida se dispută de la ora 21:00, pe stadionul Mardan, arena pe care Steaua s-a antrenat anul trecut, în timpul stagiului din Antalya.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.