Liga 1

Alex Piţurcă: "Ca să nu apară speculaţiile, am decis să plec de la Craiova"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 18 ianuarie 2011


Atacantul Alexandru Piţurcă a declarat astăzi la plecarea spre Azerbaidjan, unde va trata un contract cu echipa Hazar Lankaran, că a părăsit Universitatea Craiova în urma scandalului dintre patronul Adrian Mititelu şi tatăl său, Victor Piţurcă.

"Încă nu am semnat cu Lankaran. După ce voi semna voi putea spune mai multe. Sincer, m-a surprins ce s-a întâmplat la Craiova. Nu mă aşteptam. Eu am plecat de la Universitatea Craiova în urma scandalului dintre patron şi tatăl meu.

Nu aş mai fi putut să rămân acolo pentru că dacă aş fi avut un meci mai slab s-ar fi făcut speculaţii că m-a pus tatăl meu. Nu avea rost, e mai bine aşa", a spus Alexandru Piţurcă, potrivit Mediafax.

Fostul atacant al Universităţii Craiova nu crede că a fost dorit de Steaua: "Eee, m-a vrut Steaua. Dacă m-ar fi vrut ar fi putut să-mi dea măcar un telefon, nu să ceară garanţii.

Garanţiile mele erau evoluţiile de la Craiova. Trebuiau să urmărească meciurile şi ar fi văzut dacă am valoare de Steaua. De la Rapid nu m-a contactat nimeni, cu echipe din ţară am avut mai multe discuţii"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.