Handbal

Gaţu: "Mai sînt şanse să ne calificăm: învigem Australia şi Serbia la două goluri diferenţă"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 18 ianuarie 2011

Preşedintele Federaţiei Române de Handbal, Cristian Gaţu, a vorbit despre meciul României cu Algeria şi despre şansele pe care le mai avem la calificarea în Grupele Principale ale Campionatului Mondial din Suedia.

"Să marchezi numai 4 goluri într-o repriză nu am mai văzut. România a avut o prestaţie ruşinoasă, dar nu s-a terminat încă acest turneu final şi nu mi se pare normal să spunem că am pierdut. Trebuie să învingem Serbia, dar nu cum am jucat aseară. De acasă am plecat cu gîndul că trebuie să învingem Serbia la un gol, acum trebuie să batem cu 2 goluri, nu s-a schimbat nimic.

Pentru meciul cu Serbia trebuie să-i facem pe băieţi să fie mai incisivi. Mai avem meciuri de jucat şi şanse de a ne atinge obiectivul. În meciul cu Algeria nu am fost o echipă şi cauzele le vom analiza la Bucureşti, acum nu avem ce face.  Participarea la această ediţie a avut loc după un meci neaşteptat de bun, cel cu Rusia. De aici şi pînă a avea un parcurs optimist, este o distanţă mare. După meci ne-am împrăştiat ca să nu ne întîlnim unii cu alţii", a spus preşedintele Gaţu după a treia înfrîngere a României la Campionatul Mondial de Handbal masculin.

Pentru a ne califica în Grupele Principale, România are nevoie de o victorie cu Australia şi să învingă Serbia cu două goluri diferenţă.

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.