Liga 1

Un francez cu look de prinţ magrebian vrea să joace în Ştefan cel Mare » Un "şeic" în defensivă

Articol de Eduard Apostol, Cătălin Gheorghiu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Stoperul Nicolas Vajou, 24 de ani, aflat în probe la Dinamo, vrea să-i impresioneze pe antrenori şi să cîştige un loc în prima echipă



Francezul Nicolas Vajou se antrenează de la începutul săptămînii în Ştefan cel Mare. Momentan cu echipa secundă, iar dacă va confirma, va fi păstrat şi va pleca în Antalya pentru a se alătura lotului roş-alb. Stoperul de 24 de ani e născut în Franţa, unde a jucat pentru Stade de Reims, iar de doi ani şi jumătate s-a mutat în România, evoluînd pentru FCM Bacău şi Farul Constanţa, în Liga a 2-a.

"E un jucător destul de bun, băiat de viaţă şi cu un caracter puternic", îl caracterizează cei de la ultima sa formaţie. Pe site-ul de socializare facebook, Nicolas are o sumedenie de poze interesante. Într-una din ele este îmbrăcat precum un şeic. "M-am costumat aşa după ce am aflat că în 2024 Campionatul Mondial se va disputa în Qatar. A fost o glumă", spune Vajou.

El speră să rămînă în Bucureşti: "Am venit să joc la Dinamo, nu la echipa a doua. Eu zic că fac faţă aici, acum să vedem ce spun şi antrenorii. Am 24 de ani şi am obiective mari".


"În România am venit împreună cu un prieten. Îmi place ţara şi îmi doresc să joc aici în prima ligă. Aveţi mulţi fotbalişti valoroşi şi un campionat tare"
Nicolas Vajou, fundaş

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.