Tenis

Cele două S » Simona Halep şi Sorana Cîrstea s-au calificat în turul II la Australian Open

Articol de Roxana Fleşeru  —  miercuri, 19 ianuarie 2011

Simona Halep şi Sorana Cîrstea s-au calificat în turul al doilea al turneului de la Melbourne, în timp ce Alexandra Dulgheru a fost învinsă.


Sorana Cîrstea nu mai cîştigase un meci într-un turneu de Mare Şlem de un an de zile. În ianuarie 2010, românca reuşea să treacă de primul tur la Australian Open. De atunci, ea a înregistrat numai înfrîngeri în prima rundă la Roland Garros, la Wimbledon şi la US Open. Ieri, Sorana a trecut de Mirjana Lucici din Croaţia cu 6-4, 6-2. Ea o va întîlni în faza următoare pe Shahar Peer din Israel, favorită 10.

Simona Halep e şi ea în turul al doilea, acest lucru reprezentînd o premieră pentru jucătoarea de 19 ani în turneele de Grand Slam. Constănţeanca a trecut de veterana de 35 de ani, Anne Kremer din Luxemburg cu 6-3, 3-6, 6-2 şi va juca împotriva favoritei 24, Alisa Kleibanova din Rusia.

Pe o suprafaţă pe care nu o îndrăgeşte deloc, Alexandra Dulgheru, cap de serie 27, a fost învinsă de japoneza Ayumi Morita cu 6-4, 6-4. Azi, Monica Niculescu joacă în turul al doilea cu bulgăroaica Ţvetana Pironkova.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.