Liga 1

Bogdan Stancu, la un pas de Galata » Becali: "L-au vrut pe Marica, dar costa 10 milioane. Eu pe Stancu îl dau cu 6"

Bogdan Stancu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Gigi Becali admite că l-ar putea vinde pe Bogdan Stancu la Galatasaray, dar numai dacă formaţia antrenată de Gheorghe Hagi plăteşte 6 milioane de euro.

"Încă nu am făcut transferul, nu ştiu la ora asta nimic. Am văzut şi eu la TV cum îi strigau ăia numele. Poate peste vreo două, trei ore mă va informa cineva. Fără 6 milioane de euro nu-l dau pe Bogdan Stancu.

Eu ştiu mai puţin decît voi acum, am văzut la TV, l-am sunat pe Victor şi i-am zis că i-am văzut pe suporterii Galatei cum îi strigau numele. El mi-a zis că mai discutăm. Aşa că m-am urcat în avion şi am venit să discutăm, dar n-am apucat să vorbim încă.

Eu nu aş vrea să-l dau pe Bogdan, dar l-aş ajuta pe naşu, pe Hagi. Galatasaray a vrut să-l ia pe Marica, dar au cerut prea mult. Au făcut o socoteală şi decît să dea 10 milioane, mai bine dau 6, pe un jucător care peste puţin timp ar putea fi peste Marica.

Marica voia 3-4 milioane de euro pe an, am văzut declaraţia lui Giovanni la GSP.

Mîine vă spun dacă Bogdan Stancu pleacă sau nu. Şi dacă mîine spun că nu pleacă, pînă la vară nu mai discut despre asta, nu-l las să plece dacă nu ne înţelegem cu Galatasaray.
Dacă pleacă Bogdan, vom aduce un alt atacant, e nevoie de altul", a spus Becali.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.