Liga 1

Mardare plăteşte pentru că a avut curajul să-şi ceară drepturile la LPF » Pus la colţ

Stefan Mardare, Mardare, Rapid

Articol de Alexandru Răducanu, Cătălin Popescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Stoperul nu mai e primit să se antreneze alături de colegii săi şi se pregăteşte de unul singur pe marginea terenului



Şumudică nu glumeşte şi demonstrează că nu se bazează pe jucătorii ce se gîndesc să plece de la Rapid. Ştefan Mardare (23 de ani) e pedepsit şi nu mai e lăsat să se pregătească în regim normal. Giuleştenii s-au supărat pe stoper pentru că acesta şi-a depus vinerea trecută memoriu la Comisia pentru Statutul Jucătorului, solicitînd plata salariilor restante şi să devină liber de contract.

Astfel, Mardare a rămas alături de echipă în cantonament, face deplasarea la Buftea, dar se pregăteşte de unul singur. Antrenamentul său constă în alergări pe marginea terenului cu mingea la picior. "Nu vreau să vorbesc, întrebaţi conducerea de ce mă antrenez singur", a spus fundaşul giuleştean.



110.000 de euro e salariul anual al lui Mardare la Rapid


Plătit doar pe o lună
O altă pedeapsă pe care Mardare a încasat-o s-a simţit în contul bancar. Fundaşul central şi-a primit numai salariul pe luna octombrie, spre deosebire de colegii săi, care au încasat inclusiv leafa pe decembrie. "E singurul din lot care nu şi-a luat toţi banii. Ce se va întîmpla cu el? Nu ştiu! Ne vom judeca şi vom vedea cine are dreptate", a spus Dinu Gheorghe. Rapidiştii se gîndesc serios să nu-l ia în cantonamentul din Spania, care va începe duminică.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.