Campionate

Vezi ultimele noutăţi din fotbalul internaţional!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 21 ianuarie 2011

"Mutu caută problemele"
Întrebat de fostul său jucător de la Fiorentina, selecţionerul italian Cesare Prandelli a fost foarte clar: "Mutu îşi caută singur problemele". "Dar dacă aţi antrena o echipă de club l-aţi lua?", a continuat reporterul. "Da, categoric", a spus tehnicianul. Deocamdată, Mutu e primul pe lista Cesenei. "Avem un acord cu jucătorul, însă trebuie să-şi rezolve situaţia la Fiorentina", a susţinut Maurizio Marin, directorul sportiv al alb-negrilor.


Sfîrşit de record
La o zi după ce Guardiola a împlinit 40 de ani, recordul Barcelonei, o serie de 28 de meciuri fără eşec, s-a încheiat. Echipa blaugrana a pierdut miercuri la Sevilla, 1-3 cu Betis (returul "sferturilor" din Cupa Spaniei), Messi marcînd un gol spectaculos şi ratînd un penalty. A fost prima înfrîngere de la acel 0-2 cu Alicante de pe Camp Nou, în campionat (11.09.2010). Totuşi, acum, Barca s-a calificat în semifinale: în tur, cîştigase cu 5-0.


INBOX
ŞTEFAN RADU a fost considerat vinovat de antrenorul lazial Edoardo Reja la golul al doilea primit de echipa sa în Cupa Italiei (1-2 cu AS Roma).
PAUL, celebra caracatiţă care a ghicit toate rezultatele Germaniei la CM 2010, are un monument la acvariul din Oberhausen.
ZENIT St. Petersburg a oferit 15 milioane de euro pentru atacantul german Lukas Podolski (FC Koln).
ŞAHTIOR a pierdut primul meci din turneul din Dubai, 1-3 cu Al Hilal. Raţ a jucat 90 de minute, iar Rădoi a fost căpitan la adversari.
SERGIU SUCIU, mijlocaşul român de 20 de ani, a fost împrumutat de Torino la AS Gubbio, liga a 3-a italiană.
MATERAZZI i-a răspuns francezului Vieira, care spusese că "acest italian e cel mai tîmpit adversar din toată cariera". Fundaşul lui Inter a zis: "Da, dar tîmpitul a dat gol de lîngă tine în finală. Merci pentru Mondial".
ST. PAULI a interzis momentele de strip-tease din lojele stadionului "Millerntor".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.