Liga 1

Schimb "asiatic" între Dinamo şi Astra :D » "China" pentru japonez

Articol de Adrian Florea  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Dinamo l-a oferit Astrei pe Mărgăritescu pentru a perfecta mai repede transferul lui Takayuki


Roş-albii nu au abandonat pista Takayuki Seto, chiar dacă Ioan Niculae le-a transmis recent că nu mai este dispus să-l cedeze pe japonez, întrucît accidentarea lui N'Doye la genunchi îl va ţine departe de gazon minimum 6 săptămîni. Pentru a-l îndupleca pe Niculae, "cîinii" i-au spus că-l includ în afacere şi pe Andrei Mărgăritescu, închizător care nu mai intră în vederile lui Andone pentru retur.

Ameninţat cu echipa secundă
Problema e că fotbalistul poreclit "China" nu vrea să audă de Astra: "Eu mai am contract doar pînă la vară, aşa că nici nu mă gîndesc să plec în altă parte, stau aici pînă devin liber". Şefilor nu le-a căzut deloc bine vestea: "Dacă refuzi să mergi acolo unde vrem noi, n-o să te dea nimeni afară, însă o să joci numai la Dinamo II!".


14 meciuri a jucat Mărgăritescu pentru Dinamo în acest sezon, în toate competiţiile, reuşind o pasă decisivă


Doar Dolha e cu tinerii
Dinamoviştii s-au împărţit în veterani şi tineri cînd a venit vorba de a-şi alege colegul de cameră în cantonamentul din Antalya. Dolha a stricat regula, luîndu-l în grijă pe nou-venitul Raul Crişan (22 de ani). În rest, camerele arată aşa: C. Munteanu - Mărgăritescu, Dănciulescu - Bordeanu, Moţi - Curcă, Torje - Ganea, Alexe - D. Grigore, Rubio - Crăciun, Scărlătescu - R. Stănescu, D. Kone - Diabate, Păun - Bălgrădean, M. Ioniţă - Mărmăneanu. Naumovski stă singur, urmînd ca, probabil, Vlad Munteanu să-i fie coleg.


Inbox
- Dinamo a primit ieri cei 600.000 de euro de la Karlsruhe, în urma transferului lui Andrei Cristea, şi a trimis clubului german "cartea verde" a atacantului, care va putea debuta azi, în deplasarea de la Aachen.
- Conducerea "cîinilor" a specificat ieri condiţiile trecerii lui Marius Niculae la Kavala (Grecia, locul 5): "Împrumut gratis pînă în vară, cu opţiune de transfer definitiv pentru 500.000 de euro". "Săgeată" şi-a recuperat de la eleni şi restanţele salariale de la Dinamo, de aproximativ 75.000 de euro.
- Gigi Neţoiu a avut o tentativă de revenire în acţionariatul "cîinilor", însă s-a retras cînd a fost înştiinţat că îi trebuie aproximativ 4 milioane de euro.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.