Campionate

Vezi ultimele noutăţi din fotbalul internaţional!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 23 ianuarie 2011

TURCIA. Hagi peste toţi
Gică Hagi a fost cel mai mediatizat antrenor din Turcia în pauza competiţională de iarnă. Potrivit monitorizării făcute de "Interpress" pe 2.000 de ziare şi reviste, tehnicianul lui Galatasaray e lider, cu 654 de ştiri despre el, înaintea lui Senol Guneş (Trabzon) şi a lui Bernd Schuster (Beşiktaş). "Cim Bom" se află doar pe 3 în acelaşi top, după Beşiktaş şi Fenerbahce.


UCRAINA. Umiliţi de Zilina!
Şahtiorul lui Mircea Lucescu a pierdut şi al doilea amical în 2011. După 1-3 cu Al Hilal, campioana Ucrainei a cedat ieri cu 5-2 în faţa slovacilor de la Zilina, Raţ fiind folosit din minutul 53. "Minerii" vor disputa ultimul meci la Cupa Dubai din Emirate pentru locurile 5-6.


GERMANIA. Cristea bătut de Sergiu Radu
Andrei Cristea şi-a făcut debutul în 2.Bundesliga cu un eşec. Fostul atacant dinamovist a intrat după pauză la Karlsruhe, în jocul pierdut în deplasarea de la Aachen (1-4). La gazde, Sergiu Radu, şi el abia transferat de la Cottbus, a intrat în minutul 85, marcînd peste doar 4 minute golul 4!


GERMANIA. Corupţie la St. Pauli
St. Pauli a intrat în colimatorul justiţiei germane după ce un organizator de pariuri a dezvăluit că a influenţat rezultatele a trei meciuri din 2008 ale echipei din Hamburg în liga secundă. Potrivit "Der Spiegel", 5 jucători ar fi primit bani ca să nu-şi apere corect şansele în perioada mai-noiembrie 2008. De curînd, Rene Schnitzler, fost fotbalist la St. Pauli, a admis că a luat 100.000 de euro ca să trucheze cinci partide.


inbox
- HARRY REDKNAPP a fost jefuit în Spania. Aflat joi la Madrid pentru derbyul Atletico - Real, managerul lui Tottenham a rămas doar cu mobilul şi paşaportul, fiindu-i furate cardurile şi banii.
- AC MILAN a perfectat transferul lui Urby Emanuelson de la Ajax. Intrat în ultimele 6 luni de contract cu "lăncierii", aripa stîngă olandeză de 24 de ani a semnat pînă în iunie 2014.
- ANDREA BARZAGLI revine în Italia. Plecat de la Palermo în 2008, fundaşul central de 29 de ani de la Wolfsburg va semna săptămîna viitoare un angajament cu Juventus.
- AUSTRALIA s-a calificat în semifinalele Cupei Asiei, după ce a învins în prelungiri (1-0) Iraqul, prin golul lui Kewell (118). Şi Coreea de Sud a ajuns în penultimul act, după 1-0, tot în prelungiri, cu Iran.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.