Stranieri

Debut cu dreptul » Stancu l-a ajutat pe Hagi la 1-0 cu Sivas

Articol de Aurelian Botezatu, Beniamin Osman  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Intrarea stelistului, aflat la debut, a animat atacul Galatei. Apoi a picat şi golul

VEZI AICI REZUMATUL MECIULUI SUSŢINUT DE STANCU şi COMPANIA (video)


Un joc bun şi o victorie a noii echipe au încununat aseară debutul lui Bogdan Stancu la Galatasaray. Ajuns de doar cîteva zile la Istanbul, ex-stelistul a trebuit să aştepte însă aproape o oră pe bancă în confruntarea cu Sivasspor (1-0). Gică Hagi l-a aruncat în luptă în minutul 58 şi, puţin după intrarea lui, a picat şi golul. E adevărat, o reuşită sută la sută turcească: balon pe traseul Sabri - Bariş - Servet şi finalizare a ultimului (70). Primul gol pe noul stadion, Turk Telekom, inaugurat cu o săptămînă în urmă, cu Ajax (0-0).



"Motanul" a avut destule momente bune. Deşi mai are pînă va fi integrat de Hagi în angrenajul Cim Bom, el s-a remarcat prin driblinguri reuşite, pase de efect şi un şut sănătos, puţin "alături". Bine s-a mişcat şi celălalt "import" al lui Hagi din România, ex-clujeanul Culio. Titularizat de "Rege", argentinianul a avut totuşi şi două "sincope": un şut în steguleţul de corner şi accidentarea ex-stelistului Pedriel, de la oaspeţi, care a trebuit să fie apoi transportat la spital.



 

ANGLIA. Autogol Tamaş!
Tamaş a deschis ieri drumul spre eşecul lui West Bromwich (0-2) la Blackburn. Integralist la oaspeţi, fostul fundaş dinamovist a marcat în minutul 40 în propria poartă! Presat de Kalinici, Gabi a reluat cu capul direct la vinclu, peste portarul Myhill, încercînd să devieze centrarea venită de la Dunn. "A punctat ca un veritabil vîrf de atac", a comentat "Sportinglife".

GRECIA. Niculae la debut
Marius Niculae a bifat ieri primul meci la Kavala, jucînd 88 de minute la 3-0 cu Iraklis. El a avut două mari ocazii, între care o bară. La învinşi, Victoraş Iacob a fost integralist.


Inbox
- SĂPUNARU a fost integralist la FC Porto, în victoria de sîmbătă seară de pe terenul lui Beira Mar (1-0). Fostul rapidist a primit nota 6 în "O Jogo".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.