Stranieri

Încîntaţi de Stancu » "Va face 20 de milioane"

Articol de Constantin Popescu, Beniamin Osman  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Ziarele din Istanbul susţin că noul "vîrf" al Galatei are "stofă bună", iar preţul îi va creşte considerabil în doar un an



Bogdan Stancu nu a avut nevoie decît de o jumătate de oră pentru a le lua ochii turcilor. După prima apariţie în tricoul Galatei, la 1-0 cu Sivas, ex-stelistul este văzut deja ca o mare afacere. "Cele 5 milioane plătite pe român ar părea multe, dar stofa lui e de calitate. A arătat că-i un atacant excelent", a indicat "Sabah". Acesta-i convins că Bogdan va creşte rapid, iar Cim Bom "va putea lua pe el 20 de milioane peste un an".

Aptitudinile i-au fost remarcate şi de alte ziare. "A făcut driblinguri elegante, se gîndeşte mereu la gol", a scris "Fanatik". "A atras atenţia prin viteză şi şuturi precise", a întărit "Milliyet". "Fotomac" i-a dat "nota maximă".
"Am încercat să fac totul cît mai bine. Îmi trebuie timp pentru adaptare", a zis Stancu. L-a completat Hagi: "Bogdan e tînăr şi talentat. Îi place să înscrie. Este la prima experienţă afară, va dura puţin pînă se va acomoda. Să avem răbdare!".


Cifrele lui Stancu

Minute jucate      32
Şuturi la/pe poartă      3/2
Ocazii      1
Centrări      1
Pase totale/exacte      12/6
Mingi recuperate      1
Mingi pierdute      8
Întîlniri cu mingea      16

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.